Bel 071 513 34 32 of ga naar de contactpagina

Cursus Module Hotel Schoonmaak

De Cursus Module Hotel Schoonmaak wijkt af van de reguliere cursussen. De schoonmaak van hotels is immers een aparte discipline is in de schoonmaakbranche. Het is een mix van dagelijks en periodiek schoonmaakwerk. De vervuilingsgraad per hotelkamer kan verschillen. Er wordt vaak onder grote tijdsdruk gewerkt, omdat de nieuwe gasten zich alweer snel melden.

Inhoud Cursus Module Hotel Schoonmaak

De deelnemers leren praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken met de microvezel methode. Na het behalen van het diploma voldoen uw medewerkers aan de door RAS vastgestelde eindtermen. Voor het uitvoeren van de praktijk oefeningen is het noodzakelijk dat wij gebruik kunnen maken van schoonmaakmiddelen en -materialen welke voldoen aan de RAS exameneisen en er een hotelkamer beschikbaar is.

Tijdens de praktijk zal de benodigde theorie worden behandeld. Perfect Plan opleiding & advies beschikt daarnaast over een lesboek waarin de cursisten de praktijkoefeningen goed kunnen bekijken. Voor meer informatie kunt uiteraard zowel telefonisch als per mail contact opnemen.

Praktische informatie

Duur
3 dagdelen van 3 uur

Groepsgrootte
Groepen van maximaal 10 deelnemers.

Cursusmateriaal
Materiaal voor cursus wordt verzorgd door Perfect Plan.

Kosten per deelnemer
€ 155,-

Back to Top