Bel 071 513 34 32 of ga naar de contactpagina

Hospitality training

Hospitality training voor bedrijven uit de schoonmaakbranche. Hospitality of gastvrijheid is een onderdeel van de cultuur van de organisatie. Hoe ga je om met het eigen personeel alsook de klanten die je bedient? Hospitality moet dan ook een vast onderdeel zijn van de bedrijfsvoering van het schoonmaakbedrijf.

Inhoud Hospitality training

Hospitality training geeft het personeel inzicht in het eigen handelen op de werkvloer. Hoe ga je om met de klant? En hoe vergroot je daarnaast het probleem oplossend vermogen van het personeel? Niet alleen het personeel moet zich bewust zijn van het eigen handelen, ook de directie van het schoonmaakbedrijf.

Hospitality moet duidelijk zijn in alle geledingen van het bedrijf. De voordelen van een goed doorgevoerd hospitality visie zijn onder andere:

  • Tevreden opdrachtgevers
  • Personeel dat beslissingen durft te nemen
  • Goede samenwerking tussen de personeelsleden
  • Vergroting van de loyaliteit personeel naar het bedrijf
  • Versterken betrokkenheid opdrachtgever en uitvoerder
  • Minder ziekteverzuim

In deze cursus van 2 dagdelen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht gegeven. Daarnaast gaan we dieper in op het gebied van communicatie verbaal en non verbaal. De deelnemers aan de cursus ontvangen uiteraard ook een certificaat. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Praktische informatie

Duur
2 dagdelen van ieder 3 uur

Groepsgrootte
Groepen van maximaal 10 deelnemers.

Cursusmateriaal
Materiaal voor cursus wordt verzorgd door Perfect Plan.

Kosten per deelnemer
€ 150,-

Back to Top