Captains of Cleaning

Geplaatst op 28 november 2022 om 8:19 uur

Op 13 december aanstaande zal Founder Claudia Cornelissen tafelgast zijn bij Captains of Cleaning in de I-team Global in Eindhoven.

Captains of Cleaning is hét netwerkevent voor jou als captain uit de wereld van schoonmaak, hospitality en facility management. Voor de tweede keer verzamelen alle captains zicht weer in één arena van I-team Global.

Tijdens de uitzending van 13 december, welke in de I-team Arena live te volgen is, zal onder leiding van Rens de Jong on stage gesproken worden over de toekomst van de schoonmaker, nu de arbeidsmarkt steeds krapper wordt. Maar ook gaan wij in gesprek over de vraag; hoe houden wij onze medewerkers fit in deze toch wel bizar drukke tijden? Ergonomie kan hier wat ons betreft een grote speler in zijn. Aan tafel schuiven aan: Claudia Cornelissen van CC Facilities en PerfectPlan Opleidingen, Belinda Dekkers van UL-Team en Simone Dekkers van Zuiver Schoonmaak en Opleidingen. Hannes Schneider van Sportschool New Sport Challenge en leefstijlcoach Saskia Roeda geven hun visie op mentale en fysieke fitheid van medewerkers en de rol als werkgever daarin. Schoonmakend Nederland vertelt over hun campagne ‘Schoonmaak je rijk’. Ook de nieuwe wet- en regelgeving in 2023 die in het verschiet ligt wordt grondig doorgenomen met Hella Vercammen.

Met een deel van het perfectPlan team zullen wij 13 december in Eindhoven aanwezig zijn voor deze Kerstspecial met – voor Claudia  – toch wel een hele bijzondere muzikale begeleiding…