Over perfectPlan

In 2014 besloten Corrie Botermans, Claudia Cornelissen en Peter van Emmerik hun kennis en ervaring als o.a. docent samen te laten komen en richten samen perfectPlan op. In de jaren daarvoor was er al een mooi netwerk opgebouwd en de vraag naar opleidingen bleef – mede door het vrij geven van de markt en de aanwezige RAS vergoedingen – stijgen. Inmiddels bestaat het team van perfectPlan uit … trainers, allen gespecialiseerd op hun eigen vakgebied en samen goed oor heel wat kennis en ervaring. 

Peter en Corrie trokken zich per 1-1-2021 terug als mede eigenaar, ze zijn nog steeds actieve en enthousiaste vakdocenten. Hoewel de eindverantwoording nu volledig bij Claudia Cornelissen ligt, maken Corrie en Peter nog steeds graag deel uit van het docententeam en dragen zij nog steeds bij aan de ontwikkeling en innovatie van het lesmateriaal.

Voor het opvragen van een offerte, het inplannen van de opleidingen en de juiste nazorg heeft u met name met Claudia Cornelissen te maken.

Claudia-Cornelissen

Als kind ben ik opgegroeid in de schoonmaak. Vanaf mijn 15de ben ik werkzaam binnen de schoonmaakbranche waar ik verschillende functies heb bekleed. Van schoonmaakmedewerkster tot Operationeel Manager. Vanaf 2004 ben ik docent en geef inmiddels verschillende (vak)opleidingen, workshops en trainingen. Dat ik daarnaast examinator ben bij de RAS ervaar ik als een toegevoegde waarde bij het verzorgen van de opleidingen; je bent immers altijd op de hoogte van de laatste exameneisen.

Voor perfectPlan verzorg ik een aantal opleidingen, maar houd ik mij ook bezig met de acquisitie en marketing. Dit werk is voor mij het leukste dat er is! De kennis en ervaring delen en overbrengen op anderen is bijzonder leuk. Daarnaast leren wij ook nog van onze cursisten en wordt er veel gelachen. Ons werk brengt ons ook overal. Soms kom ik de cursisten ergens anders weer tegen op de werkplek of wanneer zij voor een andere opleiding komen. Het leukste vind ik voor mijzelf wanneer ik de cursisten heb kunnen overtuigen dat wat wij doen, ook voor hen tot de mogelijkheden behoort. De schoonmaakbranche is een prachtige branche die altijd dynamisch en innoverend is, maar waar vaak te makkelijk over wordt gedacht.