Gratis workshop ‘het jaargesprek’

Geplaatst op 22 juni 2024 om 10:30 uur

PerfectPlan is één van de zogenoemde ‘preferred suppliers’ van de workshop ‘Het Jaargesprek’ met volledig gedekte RAS-subsidie. De hierdoor gratis workshop richt zich op het voeren van het jaargesprek met medewerkers op de werkvloer (volgens de CAO), waarbij we de gesprekskaart van de RAS gebruiken. We starten altijd met een schriftelijke intake.

De eerste les van de workshop focust op algemene communicatietechnieken (luisteren, samenvatten, doorvragen, complimenten geven en feedback). Het tweede deel bestaat vooral uit het oefenen van praktijkgesprekken (diverse situaties uit de eigen ervaring van de deelnemers). Deze gesprekstechnieken zijn natuurlijk ook nuttig voor andere gesprekken dan alleen het jaargesprek.

Als organisatie ontvang je – bij 100% aanwezigheid van de deelnemers – geen factuur. De facturatie wordt rechtstreeks door de RAS met ons geregeld.

Meer informatie vind je via deze link.

In het najaar staan er Open Groepen gepland in Apeldoorn, Emmen, Culemborg, Hengelo en Vlissingen. Het is uiteraard ook mogelijk om de workshop in-company te laten verzorgen. Voor een in-company sessie geldt een deelname van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Heb je interesse in een in-company sessie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.