Maak kennis met onze docenten

Geplaatst op 25 juli 2022 om 2:21 uur

Het docententeam van PerfectPlan bestaat uit 13 enthousiaste en gedreven dames en heren. Omdat wij erg trots zijn op ons team, willen wij hen in de komende nieuwsbrieven graag aan jullie voorstellen. Elke nieuwsbrief maak je kennis met 1 à 2 docenten.
Vandaag aan het woord: de altijd scherpe en vrolijke Edwin van Velzen.

Mijn naam is Edwin van Velzen. Ik ben al 38 jaar getrouwd met Wilma en ik heb 2 geweldige zoons en 3 grandioze kleinzoons.

Al 43 jaar ben ik actief in de schoonmaak c.q. reinigingsbranche, waarvan de laatste 10 jaar onder andere als trainer bij o.a. PerfectPlan. Daarnaast ben ik examinator bij de RAS voor diverse modules als Schoonmaak Basis training, Reiniging in de Food, Vliegtuigschoonmaak en Schoonmaak Trappenhuizen. Mijn ervaring ligt van België t/m Qatar in Tank Cleaning tot Rioolreiniging en van dagelijkse schoonmaak tot vliegtuigschoonmaak.

‘Ik ben een echte vakidioot’

Edwin van Velzen

Leuk weetje; de training Spoelkeuken Medewerker heb ik zelf geschreven en deze al bij diverse relaties met succes mogen trainen.

Ik noem mijzelf een echte vakidioot en ben altijd bezig met het mooie vak: Schoonmaak. Het werken met een keur aan diversiteit van mensen vind ik iedere keer weer een feestje, soms een uitdaging en geen project is mij te gek.

Omdat het alweer 22 jaar geleden is dat ik de Vloerencursus heb gevolgd ga ook ik op korte termijn een opfriscursus Vloeren Onderhoud volgen.