Maak kennis met onze docenten

Geplaatst op 19 juni 2023 om 4:10 uur

Het docententeam van perfectPlan bestaat uit enthousiaste en gedreven dames en heren. Omdat wij erg trots zijn op ons team, willen wij hen in onze nieuwsbrieven graag aan jullie voorstellen. Elke nieuwsbrief maak je kennis met 1 à 2 docenten.
Vandaag aan het woord én nieuw bij ons: docent Karin Terpstra.

Karin vertelt…

Als doorgewinterde HR-professional heb ik er mijn werk van gemaakt, het beste uit mensen te halen. Dat doe ik door hen in staat te stellen, zichzelf te leren kennen én daar bewuste keuzes aan te koppelen. Coaching en Training zijn de vormen waarin mijn werk tot uiting komt. Dat trainen ga ik nu ook voor perfectPlan Opleidingen doen en dat vind ik echt hartstikke leuk.

Achtergrond
Ik ben Karin Terpstra, zelfstandig ondernemer in mijn eigen bedrijf Bite Coaching waarin ik werkzaam ben op gebied van loopbaanbegeleiding en teamcoaching. Vanuit mijn kennis en ervaring begeleid ik mensen in hun carrière en begeleid ik teams in het verbeteren van hun samenwerking.

Team-work

De trainingen die ik geef zijn gericht op teamcoaching. In de training Ik & de Ander leren de medewerkers écht samen-werken, door zichzelf én de collega goed te leren kennen en te weten wat ieder mens inbrengt in de samenwerking. Dat is niet vanzelfsprekend! Door écht samen-te-werken focust iedereen op wat hij écht goed kan en wat de ander écht goed kan. Dat zorgt ervoor dat het ‘samen meer wordt’. De medewerker tevreden, de baas tevreden en de opdrachtgever tevreden.

Effectief samen-werken met plezier!

In de training Persoonlijk Leiderschap leer ik managers hun leiderschapsstijl te ontwikkelen en aan te passen op de doelgroep, waardoor de medewerkers zich meer verantwoordelijk gaan voelen en hun beste inzet zullen geven. Deze training is een vervolg op Ik & de Ander.

Mensen-mens:

Ik ben echt een mensen-mens. Als ik naar een voetbalwedstrijd kijk, een film kijk of op verjaardagsvisite ben, ik kijk altijd naar hoe mensen zijn, wat ze doen, hoe ze reageren, waar ze lol in hebben. Dat leert mij zoveel over al die verschillende mensen en dat breng ik dan weer mee in de trainingen. Voor mij zijn mensen altijd ‘interessant en leuk’.

Ervaring:

Mijn ervaring heb ik opgedaan in bedrijven en organisaties, zowel op gebied van personeelsmanagement als projectmatig werken. Ook heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en evenementen georganiseerd. Ik ben wel te porren voor een klus. En nu werk ik als ZZP-er voor mezelf én organisaties. Heel interessant vind ik dat.

Privé:

Sinds 2002 woon ik in Mijdrecht met mijn man en de hond. Onze twee kinderen zijn volwassen. Naast werken hou ik ook erg van wandelen, reizen, lezen, films kijken en dingen ondernemen.

Tot ziens in de training!

Groet van Karin

Mijn tip?

Je wordt beter dan ooit als je jezelf ruimte biedt om te groeien.