Training ‘ik en de ander’ & ‘Persoonlijk Leiderschap’

Geplaatst op 19 juni 2023 om 2:30 uur

Nieuw: Opleiding Ik en De Ander
Training in effectief en prettig samen-werken.

Doelgroep: medewerkers die samen met collega’s elke dag bergen werk verzetten.

In deze training leer jij als medewerker jezelf én jouw collega kennen. Jij leert hoe jij het beste werkt, hoe jouw collega het beste werkt en hoe jullie samen het beste resultaat uit jullie werk kunnen halen.

De training biedt jou een theoretisch kader en veel oefenen met jezelf én de ander. Dat levert kennis en inzichten op in gedrag maar ook tools om effectief te communiceren en elkaar te leren aanspreken op elkaars gedrag. Dat levert op, dat je werkt in een open en ontspannen sfeer en ‘gewoon lekker én effectief werkt’.

Nieuw: Persoonlijk Leiderschap
Training in ontwikkelen van effectief leiderschap

Doelgroep: managers die teams aansturen en het beste uit hun medewerkers willen halen.

In deze training leert de manager zijn eigen leiderschapsstijl ontwikkelen, gebaseerd op wie hij zelf is en hoe hij zijn stijl kan aanpassen aan de mensen aan wie hij leiding geeft. Hierdoor is de manager in staat niet alleen het beste uit zichzelf te halen, maar zeker ook het beste uit de medewerkers te halen. Tevens leert de manager positief opbouwend te confronteren op basis van transparante communicatie. De effecten hiervan zullen doorklinken in verantwoordelijke medewerkers, medewerkerstevredenheid, laag ziekteverzuim en een tevreden opdrachtgever.

Wil je meer weten over deze trainingen of je inschrijven? Houd dat onze social media & website in de gaten. Binnenkort delen wij hier meer informatie en geplande data over.