Dankjewel!

Geplaatst op 27 november 2023 om 11:56 uur

Beste perfectPlan-familie en vrienden,

Wat een jaar hebben we achter de rug! Met trots delen we graag het geweldige nieuws dat perfectPlan in het afgelopen jaar een indrukwekkende groei heeft doorgemaakt van maar liefst 66%! Het is hartverwarmend om te zien hoe steeds meer (schoonmaak)organisaties de weg naar ons hebben gevonden, en daarvoor willen we jullie bedanken uit de grond van ons hart.

De sleutel tot ons succes? Jullie, onze geweldige klanten die inmiddels niet alleen voor onze Basisvakopleiding Schoonmaak kiezen, maar ook enthousiast deelnemen aan onze andere inspirerende opleidingen en trainingen. Jullie vertrouwen en loyaliteit zijn de drijvende kracht achter onze groei.

Maar er is meer! Ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en de toevoeging van nieuwe locaties hebben de deuren geopend voor nog meer mogelijkheden. Dankzij het toegewijde team van docenten, dat het afgelopen jaar is uitgebreid, kunnen we met trots zeggen dat we nu tot de top 5 van opleiders binnen onze branche behoren. Samen hebben wij deze reis van groei & succes gemaakt.

En laten we niet vergeten hoe belangrijk onze aanwezigheid op social media en bijdragen in sponsoring is geweest. Jullie steun en deelname hebben perfectPlan zichtbaarder dan ooit gemaakt, en daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor.

Aan iedereen die het afgelopen jaar deel heeft uitgemaakt van onze perfectPlan-familie: bedankt voor jullie bijdrage en enthousiasme! Samen met jullie maken wij perfectPlan tot wat het is. We kijken er dan ook naar uit om in 2024 weer samen met jullie nieuwe hoogten te bereiken.

Namens het hele team van perfectPlan willen we jullie een gezellige, liefdevolle decembermaand toewensen. Laten we genieten van deze feestelijke tijd en vol verwachting uitkijken naar alles wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

Met een dankbaar hart en een liefdevolle groet,

Team PerfectPlan!