Maak kennis met onze docenten

Geplaatst op 27 november 2023 om 11:53 uur

Momenteel bestaat ons team uit 13 enthousiaste docenten met ieder hun eigen disciplines, waarvan 2 taaldocenten. Vanaf 2024 breiden we wederom uit in het docententeam van de basisvakopleidingen. Hierover houden we jullie uiteraard op de hoogte!

Daarnaast hebben wij 3 dames die alles achter de schermen regelen binnen perfectPlan, bestaande uit Sandra Meessen, Anne Snoek en Claudia Cornelissen.
Claudia kennen jullie zeer waarschijnlijk wel en hebben jullie veelal aan de telefoon en de mail. Graag stellen we je in deze nieuwsbrief voor aan Sandra, want alles wat betrekking heeft op onze website, ons cursusplan systeem Plan A Day en de correspondentie omtrent de opleidingen, wordt door Sandra verzorgd.

Sandra vertelt…

Mijn naam is Sandra en ik werk sinds ruim 3 jaar als o.a. technisch VA. Sinds begin 2022 maak ik deel uit van het team van perfectPlan en zorg ik ervoor dat het opleidingsoverzicht en het nieuwsoverzicht op de website up to date zijn. Om het organiseren, plannen en faciliteren van opleidingen voor de schoonmaakbranche verder te automatiseren en optimaliseren hebben we aan het begin 2022 een nieuw systeem in gebruik genomen: PlanADay. Met dit systeem plannen en organiseren wij efficiënter de verschillende opleidingen.

Bestaande klanten (veelal schoonmaakbedrijven) krijgen een eigen portal waarin ze overzicht krijgen van mogelijke opleidingen, inschrijvingen en resultaten van hun eigen medewerkers. Nieuwe klanten kunnen via de website van perfectPlan opleidingen aanvragen. Na het implementeren en de gebruikelijke kinderziektes van een dergelijk systeem, hield het werk niet op. Zo is ons opleidingsaanbod weer gegroeid, gaan we bepaalde opleidingen ook in Open Groep vorm verzorgen en zijn de RAS bijdragen en onze AV gewijzigd. Aan mij de taak om dit op zowel de website als in Plan A Day allemaal aangepast te hebben. Het technisch VA vak sluit naadloos aan op mijn 25 jaar ICT ervaring in het bedrijfsleven, waaronder vele jaren bij ABN AMRO in de ICT organisatie. Nieuwe systemen leren en implementeren geeft mij energie! Leuke nieuwe uitdaging! Als technisch VA werk ik veelal samen met enthousiaste (kennis)ondernemers, die naast hun al succesvolle offline business, ook met een online business willen groeien en daarmee nog efficiënter en effectiever hun klanten kunnen bedienen. Inmiddels maak ik vast onderdeel uit van het team perfectPlan en hebben vele docenten mij al op de trainingslocaties gezien. Ik ben inmiddels heel anders naar het schoonmaakvak gaan kijken, want een vak dat is het!

Nieuwe systemen leren en implementeren geeft mij energie! Leuke nieuwe uitdaging!

Naast mijn werk reis ik graag samen met mijn man. We zijn net terug van een mooie rondreis door de Alpenregio, bezoeken we samen theater of concerten, gaan graag uit eten en ik volg veel sport, met name wielrennen, Formule 1 en wintersporten. In de zomer van 2020 heb ik mijn eerste boek gepubliceerd “Mijn fascinatie voor sporthelden”, verhalen over sporthelden en mooie sportlocaties die we tijdens onze reizen hebben bezocht. Afgelopen reis heb ik in Antholz (Dolomieten in Italië) en in Hochfilzen (Oostenrijk) de biathlonstadions bezocht. Ik hou van de bergen en de natuur!