Gratis ergonomie training op kosten van de RAS

Geplaatst op 27 november 2023 om 11:18 uur

Herhalings-Training Ergonomie in de schoonmaaksector

Voor de zomer hebben wij op aanvraag van de RAS een voorstel ingediend voor een “herhalings-Training Ergonomie in de schoonmaaksector”. En goed nieuws! Want deze is door de RAS goedgekeurd en dus wij hebben groen licht gekregen om een aantal groepen op kosten van de RAS te mogen verzorgen. Dit geldt echter alleen voor medewerkers die onder de CAO Schoonmaak vallen.

De training, welke voor zowel uitvoerende medewerkers als leidinggevenden is ontwikkeld, wordt vanaf begin 2024 verzorgd op onze locatie in Amsterdam en Den Haag. Wij hebben al behoorlijk wat aanmeldingen mogen ontvangen dus mocht je interesse hebben, neem dan snel contact met ons op!

Ergonomie is van groot belang binnen onze branche en op de werkplek. De training heeft als uitgangspunt ‘bewustwording’ & ‘lifestyle’ zodat het toepassen van een goede lichaamshouding zich niet alleen beperkt tot de werkplek, maar ook doorgevoerd wordt in het privéleven. Voor de leidinggevenden is een extra tool opgenomen hoe zij deze tips & tricks kunnen aabieden en borgen op de werkplek van de medewerker.

Tip: De trainingen worden gescheiden van elkaar verzorgd. Let dus goed op voor welke training je inschrijft! Schrijf je hier in.