Gratis Ergonomie training

Geplaatst op 22 maart 2024 om 2:01 uur

In onze vorige nieuwsbrief benoemden wij al dat wij voor de zomer van 2023 een aanvraag bij de RAS voor een “herhalings-Training Ergonomie in de schoonmaaksector” hadden ingediend en dat deze goedgekeurd was. Daarna hebben wij een aantal groepen (alleen voor medewerkers die onder de CAO Schoonmaak vallen) op kosten van de RAS te mogen trainen.

Begin maart was het dan zover en vonden de laatste 2 van de totaal 8 groepen welke wij verzorgd hebben, plaats. Hoewel er behoorlijk wat animo was, viel het ons op dat er meer aanmeldingen waren voor de training voor leidinggevenden, dan voor de uitvoerende medewerkers. Terwijl de training voor leidinggevenden juist ter ondersteuning van de uitvoerende medewerkers bedoeld was.    

Ergonomie is van groot belang binnen onze branche en op de werkplek. De training heeft als uitgangspunt ‘bewustwording’ & ‘lifestyle’ zodat het toepassen van een goede lichaamshouding zich niet alleen beperkt tot de werkplek, maar ook doorgevoerd wordt in het privéleven. Voor de leidinggevenden is een extra tool opgenomen hoe zij deze tips & tricks kunnen aanbieden en borgen op de werkplek van de medewerker.                      

Ben jij benieuwd naar onze Ergonomie training? Wij informeren je graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@perfectplan.nl of geef ons een belletje!