Dagelijks Kontrole Systeem

Geplaatst op 25 maart 2024 om 9:00 uur

Wij kregen steeds meer de vraag om meerdere DKS trainingen in te plannen en aan deze vraag hebben wij natuurlijk gehoor gegeven! Er zijn meerdere DKS trainingen in Amsterdam & Den Haag. Op verzoek kunnen we deze training ook in-company verzorgen vanaf minimaal 3 deelnemers.

Het doel van de training is om de deelnemers zowel de theoretische als de praktische kanten van het Dagelijks Kontrole Systeem onder de knie te laten krijgen. De training heeft een “opfrissend “ karakter. Het Dagelijks Kontrole Systeem is een steekproefcontrole die snel en eenvoudig uitgevoerd kan worden  voor directe resultaatmeting. Je leert in deze cursus vuil te herkennen, vervuiling te classificeren, een meting uit te voeren, te rapporteren en hoe te weten welke verbeteringen er doorgevoerd dienen te worden.

Door middel van een door ons opgesteld cursusboekje wordt de theorie behandeld en in de praktijk op uw locatie toegepast. Vervolgens wordt in groepsverband besproken wat er aan vervuiling is geconstateerd, hoe deze genoteerd zijn en vooral…. Hoe nu verder.

De training wordt afgesloten met een schriftelijke eindoefening. Bij een goed resultaat ontvangt de deelnemer het DKS certificaat.

Heb je ook interesse in deze training of wil je graag wat meer weten hierover? Neem dan gerust contact met ons op!