Maak kennis met onze docenten

Geplaatst op 22 maart 2024 om 10:09 uur

Momenteel bestaat ons team uit 14 enthousiaste docenten met ieder hun eigen disciplines, waarvan 3 taaldocenten. Vanaf 2024 breiden we wederom ons docenten team uitgebreid met 2 docenten. 1 daarvan is Samir Tamaditi.

Samir vertelt…

Hoi, ik ben Samir en ben geboren in 1975 in Amsterdam. Ik zit al sinds mijn 16de in de schoonmaak om mijn studie te kunnen betalen. Ik werd op mijn 18de voorman en mocht een team van 26 mensen aansturen. Daarna heb ik in verschillende specialistische teams gewerkt zoals vloeronderhoud, dieptereinigingen keuken, gevelreiniging en in de zorg.

Ik ben sinds 2009 docent in verschillende disciplines. Ongeveer 2 jaar later werd ik examinator. Vanaf 2024 mag ik deel uit maken van het perfectPlan team. Ik verzorg op dit moment voor perfectPlan de Basisvakopleiding Schoonmaak in Amsterdam en Almere.

De eerste groepen heb ik al mogen opleiden. 2 examens zijn daarvan al afgerond en iedereen is geslaagd met mooie cijfers. Het waren hele fijne en gezellige groepen om mee samen te werken. Ik vind het zo mooi om mensen de omslag te zien maken van iets “wat ik moet leren“ naar “iets wat het werk leuker en minder zwaar voor mij maakt”. Als dat kwartje valt, zie je ze groeien.