perfectplan & The Legal Company; de handen ineen

Geplaatst op 17 april 2023 om 2:45 uur

Bij perfectPlan zijn wij er van overtuigd dat delen vermenigvuldigt en dat samenwerking tot nog meer kennis en ervaring kan leiden.

Hella Vercammen en Claudia Cornelissen hebben elkaar al eerder in de branche ontmoet. Tijdens de Captains of Cleaning in december 2022 is het idee geboren om elkaar te versterken en de schoonmaakbranche nog beter van dienst te zijn met juridische opleidingen.

Hella Vercammen is ondernemingsjurist en founder van The Legal Company. Samen met haar team biedt zij al jaren de beste juridische oplossingen in de schoonmaakbranche en al haar uitdagingen. Denk aan de nieuwe wetgeving als de Wet Bescherming Klokkenluiders, de juridische spelregels omtrent de inhuur van zzp’ers, de ontslag en ziektedossier regelgeving en hoe hier praktisch mee om te gaan, de jaarlijkse terugkerende contractwisselingsperikelen en cao spelregels.

The Legal Company is een gerenommeerd kantoor binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche en actief op de gebieden van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. Ze publiceren regelmatig juridische artikelen bij Clean Totaal en werken af en toe samen met Service Management.

In samenwerking met perfectPlan organiseert The Legal Company de volgende Masterclasses vanaf € 295,- deelname fee:

Bovengenoemde masterclasses worden gehouden op het kantoor van The Legal Company te Amstelveen. De masterclasses kunnen ook gegeven worden op uw eigen locatie op gewenste datum (minimaal 5 deelnemers). Naast deze geplande masterclasses biedt The Legal Company meerdere masterclass aan. Zoals Masterclass ‘Contractwisseling in de schoonmaak’ en Masterclass ‘Dossieropbouw en zieke werknemers’. Bekijk hier welke masterclasses er nog meer worden aangeboden. 

Wilt u deelnemen aan één van de geplande masterclasses of een offerte ontvangen voor een masterclass op uw locatie? Neem contact op via 020 345 0152 of mail naar info@thelegalcompany.nl.