Training Ik en De Ander & Persoonlijk Leiderschap

Geplaatst op 18 september 2023 om 1:20 uur

Als opleider krijgen wij geregeld inzicht in de bedrijfsvoering, bedrijfscultuur en communicatievorm van onze klanten. Met de komst van Karin (die zich al eerder voorstelde aan jullie), hebben wij ook onze trainingen met betrekking tot teambuilding, personal coaching en persoonlijk leiderschap kunnen uitbreiden. Hierdoor is het idee van onderstaande trainingen geboren:

  • Training ‘Ik en de ander’
  • Training ‘Persoonlijk Leiderschap’

Bij de opleiding ‘Ik en De Ander’ leer jij als medewerker jezelf én jouw collega kennen. Je leert hoe jij het beste werkt, hoe jouw collega het beste werkt en hoe jullie samen het beste resultaat uit jullie werk kunnen halen.

Bij de opleiding ‘Persoonlijk Leiderschap’ leert de manager zijn eigen leiderschapsstijl ontwikkelen, gebaseerd op wie jij bent en hoe je je stijl kunt aanpassen aan de mensen aan wie je leiding geeft.

Beide trainingen bieden wij zowel in Open Groep vorm als in-company aan. Wil je weten op welke donderdagen en vrijdagen deze training bij jou in de regio of op locatie verzorgd kan worden? Hou dan onze website of Plan A Day in de gaten of bel ons gewoon even.